אלמוגים הוא מתחם נופש באילת המציע אירוח בדירה מעוצבת בטוב טעם בקומפלקס עם בריכה מפנקת, מינימרקט צמוד, חדר כושר מאובזר, מסעדה מדהימה עם אוכל בטעם של עוד בה תמצאו גם בר מגניב הפתוח עד השעות הקטנות של הלילה - והכל במחירים מצוינים לחבילות דומות באילת. דירות נופש אלמוגים אילת נוסדו למען מטרה אחת: להמשיך ולאפשר למשפחות ולצעירים לבלות בעיר היפהפיה שלנו במחירים הוגנים ומבלי לפגוע ברמת האירוח, השירותים והמתקנים המוצעים לנופשים המבקרים בעיר. נקודה. בתוך מתחם הנופש הפרטי והסגור שלנו המשתרע על פני 16 דונם, מחכות לכם מבחר דירות נופש יפהפיות בשלל גדלים המתאימות לכל סוגי האירוח: זוגות, משפחות, חברים וקבוצות. במתחם תמצאו בריכת שחייה גדולה, מסעדה ובר עם אוכל מדהים וקוקטיילים מעולים שיקררו לכם את השהייה, סופרמרקט עם מוצרים טריים יום-יום, חדר כושר מצויד היטב ושפע של חניה חופשית לאורחינו. והצוות… כשתכירו את הצוות שלנו תבינו מה זה מתחם דירות באווירה משפחתית אמיתית . הצוות שלנו תמיד זמין עבורכם 24/7 - אפילו באמצעות הודעת וואטסאפ - ויעשה כל מה שצריך על מנת שהחוויה שלכם בדירות נופש אלמוגים תהיה מושלמת. מעבירים את הזמן בכיף במתחם המפנק - אובטח 24 שעות ביממה לנוחיותכם ולבטחונכם ובו סופרמקט עשיר, חדר כושר, מכבסה ומספרה. מרימים את האווירה במסעדת מתיתיהו המגישה מנות ממטבח פיוז'ן עכשווי ומציעה אווירה אחרת על שפת הבריכה ובצמוד לבר. תופסים שמש אילתית בבריכת השחייה המעניקה לכם רגעים של חופש. קחו לכם רגע בשמש ותהנו ממשקה מפנק מהבר בריכה.
* מחירים לדוגמא - משתנים באופן דינמי - מותנים באישור הזמנה לאחר בדיקת אשראי.
דירת 3 חדרים עם מרפסת ענקית הפונה לבריכה
גודל הדירה: 70 מ "ר
בנין:"בריכה"
* ניתן להזמין את 2 דירות הפנטהאוס ביחד ל12 נפשות בטלפון 079-5655200*
נופשים: עד 6 אורחים
דירת הפנטהאוז משגעת הכוללת סלון ושני חדרי שינה, ומרפסת ענקית הפונה לבריכה. דירת נופש מדהימה זו משתרעת על פני 70 מ"ר, וכוללת מטבח כמו בבית, עם כיריים גז, תנור אפייה, מיקרוגל, כלי מטבח, ואפילו מדיח כלים. הדירה יכולה לשמש בנוחות רבה 4 נופשים, ויכולה להכיל עד 6 נופשים.
בכל אחד מחדרי השינה של הפנטהאוס תמצאו מיטה זוגית (160/200). בסלון ספה הנפתחת למיטה (130/200).
מה עוד בדירה? מיזוג כמובן, פינת אוכל, חדר רחצה הכולל אמבטיה מפנקת עם דוש יד נשלף, מסך טלוויזיה "50 בסלון, ומסך טלוויזיה נוסף "42 באחד מחדרי השינה וחבילת ערוצים של Yes.
דירת לופט השמיניה היא דירת ממד ל-8 אורחים ללא מרפסת
גודל הדירה: 60 מ "ר
בנין:"דירות הנופש"
נופשים: עד 8 אורחים
דירת הנופש "לופט השמינייה" היא יחידה במינה במתחם דירות נופש אלמוגים וממוקמת בקומה 6 בבניין דירות הנופש שלנו. דירת לופט מגניבה זו היא בגודל 60 מ"ר וללא מרפסת, ומתאימה לזוג + 6 ילדים או ל-8 אורחים. ב"לופט השמינייה" תמצאו מיטה זוגית (160/200) הניתנת לחלוקה ל-2 מיטות יחיד נפרדות, 3 מיטות קומותיים (80/200). כמו כן תהנו מפינת אוכל גדולה במיוחד, מטבח מאובזר בכל טוב הכולל מקרר, קומקום, מיקרוגל, כירה חשמלית, כלי בישול וכלי אוכל.
מה עוד בדירה? מיזוג כמובן, חדר רחצה הכולל מקלחון מפנק עם דוש יד נשלף, מסך טלוויזיה "50 וחבילת ערוצים של Yes.
עיצוב עכשיוי ויפה. יש כל מה שצריך בפנים. נקי ונעים
תנאי ביטול: עונה רגילה- עד 3 ימי עסקים לפני מועד ההגעה ניתן לבטל ללא דמי ביטול. ביטול פחות מ-3 ימי עסקים או אי הגעה דמי ביטול של 50% מערך ההזמנה.. תנאי ביטול ( עונת שיא יולי, אוגוסט וחגים ) -עד 14 ימי עסקים ניתן לבטל ללא דמי ביטול . פחות מ 14ימי עסקים לפני מועד האירוח דמי ביטול של 50% מערך ההזמנה . ביטול 2 ימי עסקים ופחות או אי הגעה דמי ביטול של 100% מערך ההזמנה.
לפרטיםתנאי ביטול: עונה רגילה- עד 3 ימי עסקים לפני מועד ההגעה ניתן לבטל ללא דמי ביטול. ביטול פחות מ-3 ימי עסקים או אי הגעה דמי ביטול של 50% מערך ההזמנה.. תנאי ביטול ( עונת שיא יולי, אוגוסט וחגים ) -עד 14 ימי עסקים ניתן לבטל ללא דמי ביטול . פחות מ 14ימי עסקים לפני מועד האירוח דמי ביטול של 50% מערך ההזמנה . ביטול 2 ימי עסקים ופחות או אי הגעה דמי ביטול של 100% מערך ההזמנה.
יש בריכה עונתית חיצונית
יש חדר כושר
יש מקרר בחדר
יש מטבחון בחדר
יש חניה חינם במלון
יש חדר אוכל במלון
יש מלון דירות